E-butiker

/E-butiker
E-butiker 2018-01-08T09:06:41+03:00

Att starta en e-butik behöver varken vara dyrt eller krångligt. Vi erbjuder er en e-handelslösning till en låg kostnad med fri support via mail och telefon på funktionerna.

Magento – Profesionell webshop för dig som vill ha utrymme att växa

Kärnan i vår verksamhet är Magento, världens just nu snabbast växande e-handelssystem. Våra anpassade tjänster gör det enklare än någonsin att komma igång med professionell e-handel, antingen som en fristående webshop eller som en integrerad del av företagets verksamhet.

Vi levererar Magento som en färdig tjänst med allt från hosting, drift, know-how och support till design, betalnings-lösningar, anpassningar och integration mot affärssystem. Det gör att du snabbt kommer igång, slipper tänka på det tekniska och får mest möjliga tid att fokusera på din affärsverksamhet.

Med Magento får du också en mycket modern och kraftfull webshop att växa med, oavsett om du bara vill synas bättre i sökmotorerna eller expandera till flera länder.

WooCommerce – en förmånlig webbshop

Woocommerce är ett bra och kostnadseffektivt alternativ för att snabbt och enkelt komma igång med E-handel eller om du redan har en webb-sida gjort i WordPress plattformen.  Vi hjälper dig att implementera denna lösning i båda befintliga och nya webbshopar.

Med Woocommerce får du en användarvänlig administration för att hantera produkter med ett genomtänkt gränssnitt. Det är lika enkelt att administrera produkt-varianter och virtuella produkter som att jobba med många produktbilder.