Konsulttjänster

/Konsulttjänster
Konsulttjänster 2018-10-19T12:20:12+03:00

Linux

Vi är specialister på Linux och öppen mjukvara. Vi använder det själva för våra webbhotellservrar. Främst arbetar vi med Ubuntu, men har även kompetens inom andra Linux och UNIX-plattformar.

Vi erbjuder hjälp med att sätta upp webbservrar, databasservrar, mailservrar, brandväggar, virtuella servrar etc. på ert företag eller genom en hyrd tjänst (hosting) hos oss. Vi erbjuder även service och support.

Vi vet hur viktig en server är för ett lyckat IT-projekt. Om det så är en ny filserver, webbserver eller hela hjärtat i er organisations IT-drift är det mycket viktigt att allt är säkert, snabbt, robust och bygger på bra mjukvara och hårdvara.

Vi jobbar gärna med Ubuntu, Nginx, Apache, Mysql, MariaDB, Postfix, Hypervisor (KVM, Proxmox VE), pfSense mm.

Nätverk (LAN, WLAN)

Vi hjälper er att bygga nätverk som möter dagens och framtidens behov. Vi har en gedigen erfarenhet av att bygga nätverk som har stöd för de tjänster som krävs i vår integrerade värld.

Vi levererar säkra lösningar för trådlösa och trådbundna nätverk. Vi erbjuder service och support på er utrustning och övervakning av ert nät.

Vi kan ta hand om hela eller delar av ert datanätverk med garanterad servicenivå utifrån era behov och önskemål.

Support, drift och underhåll

Vi erbjuder avtal för support, drift och underhåll av Linux-system, nätverk och applikationer. Vi kommer fram till en skräddarsydd lösning i samråd med er.

Sophos brandväggar

Vi är återförsäljare av Sophos brandväggslösningar (mjuk och hårdvara). Sophos startade sin verksamhet inom antivirus för 30 år sedan och är idag en ledande leverantör av produkter för säkra nätverk.

Våra säkerhetsexperter tar helhetsansvar för
• installation och grundkonfiguration efter era behov
• övervakning
• kontinuerligt underhåll och uppgradering av brandväggens programvara
• cykliska uppdateringar av säkerhetsfunktioner (signaturer)
• respons vid problem
• backup av konfigurationer

Office 365, Sharepoint och molntjänster

Office 365 är idealiskt för företag som vill ha åtkomst till e-post överallt, välkända Office-verktyg, webbkonferenser och fildelning. Med Microsoft Office 365 kan du hantera e-post, dela kalendrar och samarbeta med personer vid andra datorer, via webben och via mobiltelefoner.

Office 365 innehåller produktiva verktyg och tjänster i form av Exchange, Microsoft Office, Lync och SharePoint Online. Office 365 tillhandahålls som en molntjänst av Microsoft vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för dig som inte kan, vill eller har råd att själv upprätthålla servrar, kompetens och underhåll. 

Vi hjälper dig komma igång

  • Basuppsättning av Office 365
  • Uppsättning av SharePoint
  • Migrering till SharePoint Online från filservrar eller andra molntjänster
  • Migrering av e-post från egen Exchange eller Google e-post
  • Utbildning och hjälp med att komma igång

Du kan också beställa Office 365 från oss och du får gratis prova på programmet i 31 dagar innan du gör ett beslut.

Kontakta oss så kan gemensamt gå igenom dina behov.