Försäljning av datorer och tillbehör

/Försäljning av datorer och tillbehör
Försäljning av datorer och tillbehör 2018-01-08T09:05:12+03:00

Vi är återförsäljare av persondatorer och datortillbehör till privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa er med persondatorer, brandväggar, nätverk,  servrar, Windows, Linux, antivirusprogram, kameraövervakning mm.

Vi säljer datormärken som Lenovo, HP, Dell, Apple, Samsung, Asus och många andra. Vi bygger även ihop datorer efter kundens önskemål.

Fråga oss om offert, även för leasing—det lönar sig!

Du kan kontakta oss på shop@webcore.fi eller tel: +358 (0)6 347 5800.

E-butik: shop.webcore.fi

Program och mjukvara.

Vi är återföräljare av datorprogram och mjukvara som tex:

  • F-secure Anti-Virus som är ett oumbärligt skydd som säkerställer att datorn är skyddad mot virus och spionprogram.
  • F-secure Internet Security med tillägg som Surfskydd, familjefokuserad webbinformation och en brandvägg för heltäckande skydd.
  • Micsosoft Office produkter, även Office 365
  • Adobe Photoshop mm.

Nätverksroutrar och switchar

Vi säljer och installerar övrig IT-utrustning så som backup-hårddiskar, nätverksprodukter i form av routrar, switchar och mycket mer.

Nätverksprodukter som vi säljer är i  första hand TP-Link, Linksys och Zyxel. Det gäller nätverkskort, Switchar,  ADSL  modem – routrar, 3G routrar, såväl trådlöst som med LAN.

Skrivare, färgkasetter mm.

Letar du efter en skrivare som du har råd med för ditt hushåll eller för ditt lilla kontor?  I så fall har du kommit rätt. Vi säljer skrivare, scanners och multifunktionslösningar för både kontor och hem.

Vi säljer även bläckpatroner och lasertoner till alla skrivare/märken på marknaden.

Övervakningskameror och system

Vi saluför Axis kvalitetskameror och Guardit online abonnemang via webb-butiken guardit.fi.

Guardit online är en moln-tjänst baserad på AXIS Video Hosting System (AVHS), dvs en portal för videoövervakning via Internet. Moln-tjänsten lagrar inspelade videor och genom att logga in till tjänsten blir inspelade videor och realtidsvideo tillgängliga i din dator eller telefon.

Vi saluför även inspelningsservrar, dataväxlar, trådlösa nätverksprodukter mm. Med vårt breda sortiment kan vi skräddarsy övervakningslösningar som passar de flesta situationer, t e x intelligenta videoövervakningssystem som kan räkna personer, bilar, följa med objekt osv.