Försäljning av datorer och tillbehör

/Försäljning av datorer och tillbehör
Försäljning av datorer och tillbehör 2019-09-24T11:40:20+03:00

Vi är återförsäljare av persondatorer och datortillbehör till privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa er med persondatorer, brandväggar, nätverk,  servrar, Windows, Linux, antivirusprogram, kameraövervakning mm.

Vi säljer datormärken som Lenovo, HP, Dell, Apple, Samsung, Asus och många andra. Vi bygger även ihop datorer efter kundens önskemål.

Fråga oss om offert, även för leasing—det lönar sig!

Du kan kontakta oss på shop@webcore.fi eller tel: +358 (0)6 347 5800.

E-butik: shop.webcore.fi

Rekonditionerade proffsdatorer

Vi är återförsäljare av rekonditionerade proffsdatorer av hög kvalitet från kända tillverkare. Vår affärsidé är att snabbt och förmånligt leverera rekonditionerade märkesdatorer till företag, kommuner, skolor och privatpersoner. Alla datorer fås med 1-3 års garanti.

Att köpa eller hyra rekonditionerade datorer, servrar och skärmar ger alltid mer för pengarna. Dessutom har vi gjort det lika tryggt att handla rekonditionerat som att köpa nytt med samma prestanda, kvalitet och garanti. Vare sig ni behöver en större mängd datorer av exakt samma modell och specifikation eller bara en dator så står vi till tjänst. Fråga offert av oss, det lönar sig!

– Våra priser är i regel runt 50 till 60 procent lägre än i butik och i vissa fall upp till 80 procent lägre.

Hur är det möjligt?

Många företag byter regelbundet ut sin teknikpark trots att det är proffsdatorer som inte alls är utslitna eller långsamma. För dig som kund innebär det att du kan köpa en lite bättre dator som du kanske inte skulle haft råd att köpa som ny.

Säker leverantör

Vi är återförsäljare av rekonditionerade proffsdatorer från Inrego som är Sveriges största aktör på marknaden för rekonditionerade it-produkter med en volym på 30 000 datorer per månad. Varje produkt från Inrego är grundligt servad, inspekterad och testad på komponentnivå.

Smart är det också

Att återanvända IT minskar utsläppen av växthusgaser och sparar på jordens råvaror. Att återanvända en dator ger en koldioxidbesparing på 109 kilo.

700 skolor i Sverige har redan hajat grejen

Dessa skolor har kunnat halvera sina hårdvarukostnader och samtidigt ge fler elever tillgång till moderna datorer och IT-verktyg. De ekonomiska fördelarna har naturligtvis stor betydelse, men även hållbarhetseffekterna väger tungt. Att återanvändning av IT fungerar och skapar miljövinster är en viktig signal till både elever och lärare.

Att tänka på

Datorer, mobiler och andra IT-produkter kan återanvändas på precis samma sätt som bilar, båtar eller cyklar. För varje dator som återanvänds och kommer till nytta igen minskar utsläppen av koldioxid, samtidigt som jordens råvaror sparas. Att förlänga livslängden på IT-produkter handlar inte bara om miljön utan lika mycket om ekonomi, kvalitet och säkerhet. Det handlar om att ta vara på produkternas värde, tänka långsiktigt och konsumera smartare.

Kom igång snabbare med en image

Våra datorer kan alltid skickas med anpassad mjukvara, en så kallad ”image”. På så vis har alla enheter samma program och inställningar vid leverans, vilket gör det snabbare att komma igång.
Vid större volymer erbjuder vi en testdator som ni preparerar med önskad mjukvara, därefter ”klonar” vi enheten så att hela er beställning levereras med enhetlig mjukvarukonfiguration

Program och mjukvara.

Vi är återföräljare av datorprogram och mjukvara som tex:

  • F-secure Anti-Virus som är ett oumbärligt skydd som säkerställer att datorn är skyddad mot virus och spionprogram.
  • F-secure Internet Security med tillägg som Surfskydd, familjefokuserad webbinformation och en brandvägg för heltäckande skydd.
  • Micsosoft Office produkter, även Office 365
  • Adobe Photoshop mm.

Nätverksroutrar och switchar

Vi säljer och installerar övrig IT-utrustning så som backup-hårddiskar, nätverksprodukter i form av routrar, switchar och mycket mer.

Nätverksprodukter som vi säljer är i  första hand TP-Link, Linksys och Zyxel. Det gäller nätverkskort, Switchar,  ADSL  modem – routrar, 3G routrar, såväl trådlöst som med LAN.

Skrivare, färgkasetter mm.

Letar du efter en skrivare som du har råd med för ditt hushåll eller för ditt lilla kontor?  I så fall har du kommit rätt. Vi säljer skrivare, scanners och multifunktionslösningar för både kontor och hem.

Vi säljer även bläckpatroner och lasertoner till alla skrivare/märken på marknaden.

Övervakningskameror och system

Vi saluför Axis kvalitetskameror och Guardit online abonnemang via webb-butiken guardit.fi.

Guardit online är en moln-tjänst baserad på AXIS Video Hosting System (AVHS), dvs en portal för videoövervakning via Internet. Moln-tjänsten lagrar inspelade videor och genom att logga in till tjänsten blir inspelade videor och realtidsvideo tillgängliga i din dator eller telefon.

Vi saluför även inspelningsservrar, dataväxlar, trådlösa nätverksprodukter mm. Med vårt breda sortiment kan vi skräddarsy övervakningslösningar som passar de flesta situationer, t e x intelligenta videoövervakningssystem som kan räkna personer, bilar, följa med objekt osv.