Webhotell WordPress

/Webhotell WordPress
Webhotell WordPress 2019-03-14T15:23:33+03:00

Enkelt, kraftfullt webbhotell – optimerat för WordPress

Webbhotell WordPress är perfekt för den som vill ha en webbsida för sitt företag eller organisation. Med vår kraftfulla serverinfrastruktur som är optimerad för WordPress kan vi erbjuda web hosting med hög tillförlitlighet (99% up-time), utomordentlig säkerhet och automatiserade dagliga backuper. 
Med senaste PHP, MySQL-uppdateringar och Nginx cache layer -teknik kan vi erbjuda enastående prestanda/pris för din WordPress site.

omedelbar support när du behöver det. Vi lämnar inga frågor obesvarade!

WordPress är ett blogg– och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen.  Det distribueras under en GNU General public-licens.

Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser.

Förutom bloggning, som WordPress främst används till, är det även anpassat för att kunna hantera hela sajter. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida, behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen. Det behövs även en sql databas-koppling.

WordPress går även att anpassa fritt med hjälp av olika tillägg och teman. Dessa kan man antingen skapa själv eller ladda hem från exempelvis WordPress egna webbplats.