Office 365 molntjänst

//Office 365 molntjänst
Office 365 molntjänst 2018-01-08T09:07:31+03:00

start-office365Office 365 är idealiskt för företag som vill ha åtkomst till e-post överallt, välkända Office-verktyg, webbkonferenser och fildelning. Med Microsoft Office 365 kan du hantera e-post, dela kalendrar och samarbeta med personer vid andra datorer, via webben och via mobiltelefoner.

Office 365 innehåller produktiva verktyg och tjänster i form av Exchange, Microsoft Office, Lync och SharePoint Online. Office 365 tillhandahålls som en molntjänst av Microsoft vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för dig som inte kan, vill eller har råd att själv upprätthålla servrar, kompetens och underhåll. Nyttan går hand i hand med priset, dvs man betalar per användare och månad.

Använd datorn, webben och telefonen för att hämta de dokument och den e-post och kalenderinformation som du behöver. Office 365 fungerar med Outlook och andra Office-verktyg som du är bekant med. Skapa, lagra och redigera Word-, OneNote-, Excel- och PowerPoint-filer på ett säkert sätt med en webbläsare. Du kan arbeta offline eller online.

Webcore hjälper dig komma igång

  • Basuppsättning av Office 365
  • Uppsättning av SharePoint
  • Migrering till SharePoint Online från filservrar eller andra molntjänstern
  • Migrering av e-post från egen Exchange eller Google mail
  • Utbildning och hjälp med att komma igång

Du kan också beställa Office 365 från oss, och du får gratis prova på programmet i 31 dagar innan du gör ett beslut.

Kontakta oss så kan gemensamt gå igenom dina behov.