Magento

/Magento
Magento 2019-03-14T15:21:15+03:00

Kraftfullt webbhotell – optimerat för Magento

Ett Magento-webbhotell utvecklad med erfarenhet.  Med vår kraftfulla serverinfrastruktur som är optimerad för Magento kan vi erbjuda web hosting med hög tillförlitlighet (99% up-time), utomordentlig säkerhet och automatiserade dagliga backuper.  

Med senaste PHP, MySQL-uppdateringar och Nginx cache layer -teknik kan vi erbjuda enastående prestanda/pris för din Magento-butik .

omedelbar support när du behöver det. Vi lämnar inga frågor obesvarade!

Magento är världens snabbast växande e-handelsplattform. Det finns flera skäl till varför WebCore har valt att använda den. Här följer några axplock men läs gärna mer på Magentos egen hemsida.

Magento har stor användarbas
Magento är den mest utbredda e-handelsplattformen och den mest växande. Den är byggd enligt principerna för öppen källkod vilket innebär att många utvecklare runt om i världen deltar i utvecklingen och ser till att plattformen ständigt utvecklas och förbättras.

Kostnadseffektivt
Att utveckla en webshop från scratch är en kostsam och resurskrävande verksamhet. Med Magento får ni en bra grund med allt som ni kan behöva utan att behöva bekosta uppbyggnad, underhåll och testning av en helt ny plattform.

Flexibelt
I Magento finns inbyggd funktionalitet till att anpassa din webshop helt efter dina behov. Magento är fullt av finurliga funktioner som kan anpassas och byggas ut allt eftersom era behov förändras. Detta ger en god grund att både stå på och att växa i.

Skalbart
Magento kommer packat med funktioner redan från start och i takt med att din e-handel växer kan även Magento byggas ut efter era behov. Gå från en liten ”kvartersbutik” till att ha flera språk och valutor och tusentals produkter.

Stabilt och Säkert
Det faktum att Magento vilar tryggt i händerna på tusentals utvecklare världen över borgar för hög stabilitet och säkerhet. Säkerhetsluckor hittas snabbare och täpps till och alla är måna om att systemet ska vara så stabilt och driftsäkert som möjligt. Resultatet blir att själva kärnan i Magento alltid upprätthålls och bevakas.

Sökmotoroptimerat
Lika viktigt som det är att ha en väl designad och fungerande webshop är det att få kunder att hitta den och besöka den. Magento är en modern webshop byggd enligt de senaste principerna och tar god hänsyn till de populäraste sökmotorerna. Detta ger sökvänlig metadata och indexering vilket är en förutsättning för att rankas högt på sökmotorerna.

Magento är packat med funktionalitet från start
Populära funktioner som lagerstatus, produktattribut (ex. färg, material, tillverkare), filtrerbar sökning och grupperade produkter finns inbyggda direkt från start.