Verkkokaupat

/Verkkokaupat
Verkkokaupat 2014-08-08T13:19:28+03:00

Oman verkkokaupan käynnistämisen ei tarvitse maksa paljoa eikä olla hankalaa. Tarjoamme verkkokaupparatkaisun hyvin kohtuulliseen hintaan ja ilmaisen tuen sähköpostitse tai puhelimitse kaupan toimintojen osalta.

Magento – Ammattimainen verkkokauppa sinulle, joka haluat tilaa kasvaa

Verkkokaupparatakisumme ydin on Magento, maailman tällä hetkellä nopeimmin kasvava verkkokauppajärjestelmä. Siihen sovittamamme palvelut tekevät sähköisen kaupankäynnin aloittamisen helpoksi ja vaivattomaksi. Voit toteuttaa verkkokappasi joko erillisenä verkkokauppana tai integroida sen osaksi muuta sivustoasi ja toimintojasi.

Toimitamme Magenton valmiina palveluna sisältäen kaikki hosting-palvelusta, käytöstä, osaamisesta ja tuesta aina kaupan ulkonäön sovittamiseen vaatimuksiisi, eri maksutapojen tarjoamisesta aina verkkokaupan integroimiseen mahdollisiin muihin käyttämiisi järjestelmiin. Näin pääset nopeasti käynnistämään verkkokauppasi eikä sinun tarvitse kantaa huolta teknisestä toimivuudesta ja saat mahdollisimman paljon aikaa käyttöösi liiketoimintaasi ja uuden verkkokauppasi markkinoimiseksi asiakaskunnallesi.

Magento tarjoaa sinulle myös erittäin modernin ja teknisesti kehittyneen verkkokaupparatkaisun. Se täyttää hyvin vaatimuksesi riippumatta siitä haluatko vain näkyä paremmin hakumoottoreissa vai haluatko laajentaa toimintaasi kansainvälisille markkinoille.

WooCommerce – edullinen verkkokauppa

WooCommerce on hyvä, toimiva ja kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla pääset nopeasti käynnistämään verkkoliiketoiminnan. Jos sinulla jo on verkkosivusto, joka on toteutettu WordPress alustalla, on tämä vaihtoehto todella edullinen. Autamme sinua ottamaan käyttöön tämän verkkokaupparatkaisun joko nykyisen sivustosi yhteydessä tai kokonaan uudella sivustolla.

WooCommerce tarjoaa sinulle helpon tuotteiden hallinnan hyvin suunnitellun rajapinnan avulla. On yhtä helppoa hallita tuotevariaatioita ja virtuaalituotteita kuin työskennellä monien tuotekuvien kanssa.