Om oss

/Om oss
Om oss 2019-10-14T15:31:02+03:00

WebCore är en registrerad bifirma till Agrolink Ab, FO-nummer: 1086522-7.  I snart 15 år har vi erbjudit webblösningar till företag och organisationer. Vårt kontor finns i SOLF i Korsholm ca 15 km söder om Vasa.

One Stop Shop – hårdvara, mjukvara, molnbaserade tjänster inklusive support och användarstöd.

Vill du fokusera på dina affärer i stället för datorer, servrar och it-system? Då är vi den rätta partnern som hjälper dig med smarta och effektiva kommunikationslösningar så att du kan få ut max av din investering. Vi erbjuder system och kommunikationslösningar för hantering av webbsidor, e-handel, analys, automatiserad marknadsföring, kundtjänst, crm, nyhetsbrev, office-molntjänster mm.

I över 15 år har vi erbjudit webblösningar till företag och organisationer.  Vi har lärt oss mycket på vägen. Kunskap vi vill att du ska kunna få del av. Vår affärsidé är enkel – att leverera hög kvalitet till en rimlig kostnad. Pålitlighet är ett av våra viktigaste honnörsord. Vi arbetar även med open source-lösningar, som Drupal, Magento och WordPress. Vi erbjuder företag hållbara dynamiska och flexibla IT-lösningar som är enkla att använda.

Webbsidor, webb-butiker, sökmotoroptimering

Behöver du en webbsida, webb-butik (webb-shop) eller hjälp med att uppdatera och underhålla din befintliga webbsida kan du kontakta oss. Vi har erfarenhet av de flesta publiceringssystem och sköter redan om många företags webbsidor. Vi utför också sökmotoroptimering och analys av webbsidor.

Internet- och hostingtjänster

Till företag och privatpersoner säljer vi Internettjänster och har egen serverhall för hosting av webbsidor, e-handelsplattformar, epost mm. Vi tar också hand om företags drift och underhåll av IT-system.

Datorer och tillbehör

Vi är återförsäljare av persondatorer och datortillbehör till privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa er med persondatorer, brandväggar, nätverk, servrar, Windows, Linux, antivirusprogram, kamera övervakning mm.

Vi säljer datormärken som Lenovo, HP, Dell, Apple, Samsung, Asus, Acer och många andra. Vi bygger även ihop datorer efter kundens önskemål.

Service och support

Vi har en egen serviceavdelning som dagligen hjälper kunder med felsökning, uppgradering, reparationer, trådlösa nätverks och Internet-installationer, räddning av data mm. Vi utför reparationer av alla märken.

Kameraövervakning

Vi säljer kvalitetskameror och andra övervakningsrelaterade produkter som nätverksservrar, dataväxlar, trådlösa nätverksprodukter mm. Med vårt breda sortiment kan vi skräddarsy övervakningslösningar som passar de flesta situationer. Vi saluför också intelligenta video-övervakningssystem som kan räkna personer, bilar, följa med objekt osv.