Domännamn registrering

/Domännamn registrering
Domännamn registrering 2018-01-08T09:07:07+03:00

Vi möjliggör din närvaro på Internet. Vi erbjuder domännamn, webhotell och virussäker e-post till fömånliga priser.

Domännamn
Ett första steg till en fungerande web-plats på nätet är en tydlig och logisk internet-adress så att de som söker dig och det du har att presentera hittar dig. För att dina nuvarande och framtida kunder, återförsäljare, och leverantörer mm. skall hitta dig och ditt företag/organisation på Internet bör adressen vara lätt att hitta och komma ihåg.

Med en egen domän på Internet får du en adress som överensstämmer med ditt företags/organisations namn och är därför enklare att hitta vilket ökar dina chanser att synas på nätet. En av fördelarna med att ha ett eget domännamn är att du får e-postadresser med ditt eget firmanamn och inte internetleverantörens. Förutom att adressen blir personlig ser det ut som om du har en egen server trots att sidorna ligger hos oss.

Registrering av fi-domän
Finska bolag, organisationer, föreningar mm. registrerat hos Patent- och Registerstyrelsen kan registrera t.ex. adressen http://www.firma.fi. Det underlättar om domännamnet som registreras är nära förknippat med företags- eller organisationsnamnet. Domännamnet kan numera även innehålla skandinaviska tecken (å, ä eller ö).

Vid större reklam-kampanjer kan det även vara skäl att registrera ett domännamn för produkten eller varumärket som marknadsförs och där ha en anpassad landnings-sida för kampanjen.

Registrering av com, org- eller net-domän
Du kan också registrera ditt varumärke eller företagsnamn med com, net eller org-adress. Din adress på www blir http://www.firma.com eller http://www.firma.net (notera att å, ä, ö inte kan användas i domännamn).

Vi registrerar domännamn och domäner till riktigt låga priser. Både .fi-, .com-, .nu- och .eu-domäner kan du registrera hos oss.