Meistä

/Meistä
Meistä 2014-08-08T16:05:08+03:00

WebCore on Agrolink Ab:n rekisteröity sivutoiminimi. Kohta 15 vuoden ajan olemme tarjonneet verkkoratkaisuja yrityksille ja muille organisaatioille.

Tietokoneet ja tarvikkeet

Olemme tietokoneiden ja tarvikkeiden jälleenmyyjä ja asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset. Voimme auttaa sinua asioissa liittyen tietokoneisiin, palomuureihin, tietoverkkoihin, palvelimiin, Windows, Linux, virustentorjuntaohjelmiin, kameravalvontaan, jne.

Myymme ja toimitamme tietokonemerkkejä kuten Acer, HP,  Apple, Samsung, Asus, Compaq, ja monia muita. Me myös rakennamme sovelluksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Huolto ja tuki
Meillä on oma huolto-osasto, joka päivittäin auttaa asiakkaitamme vianetsinnällä, päivityksillä, korjauksilla, langattomien verkkojen ja Internetin asennuksilla, datan pelastamisella, ym. Korjaamme kaikkia laitteita ja merkkejä.

Internet-palvelut
Myymme Internet-palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Meillä on oma konesali palvelin-hostingia, verkkohotellia, sähköpostipalvelimia ym. Varten. Tarjoamme myös palveluna vastuunottamista yritysten IT-järjestelmistä ja niiden kunnossapidosta.

Verkkosivujen tuottaminen ja hakumoottorioptimointi
Tarvitsetko verkkosivun (kotisivut) tai apua verkkosivun päivityksessä ja ylläpidossa, ota yhteyttä meihin. Meillä on kokemusta useimmista julkaisujärjestelmistä ja hoidamme tätä nykyä monien yritysten verkkosivuja. Teemme myös hakumoottorioptimointia ja verkkosivujen analysointia.

Kameravalvonta

Myymme ja toimitamme laatukameroita ja muita valvontaan liittyviä tuotteita kuten verkkopalvelimia, datavaihteita, langattomia verkkotuotteita ym. Laajan valikoimamme ansiosta voimme räätälöidä valvontaratkaisuja, jotka sopivat useimpiin tilanteisiin. Myymme ja toimitamme myös älykkäitä videovalvontajärjestelmiä, jotka osaavat laskea henkilöitä, autoja, seurata määrättyjä kohteita, jne.