Meistä

/Meistä
Meistä 2019-10-14T15:36:43+03:00

WebCore on Agrolink Ab:n rekisteröity sivutoiminimi. Kohta 15 vuoden ajan olemme tarjonneet verkkoratkaisuja yrityksille ja muille organisaatioille.

Tietokoneet ja tarvikkeet

Olemme tietokoneiden ja tarvikkeiden jälleenmyyjä ja asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset. Voimme auttaa sinua asioissa liittyen tietokoneisiin, palomuureihin, tietoverkkoihin, palvelimiin, Windows, Linux, virustentorjuntaohjelmiin, kameravalvontaan, jne.

Myymme ja toimitamme tietokonemerkkejä kuten Lenovo, Acer, HP,  Apple, Samsung, Asus, ja monia muita. Me myös rakennamme sovelluksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Huolto ja tuki

Meillä on oma huolto-osasto, joka päivittäin auttaa asiakkaitamme vianetsinnällä, päivityksillä, korjauksilla, langattomien verkkojen ja Internetin asennuksilla, datan pelastamisella, ym. Korjaamme kaikkia laitteita ja merkkejä.

Internet-palvelut

Tarjoamme yrityksellesi luotettavan ja taloudellisen tavan näkyä netissä. Toimimme ”one-stop-shop” konseptilla, tarkoittaa että meiltä saat kaiken tarvitsemanne onnistuaksesi internet panostukseesi. Saat kaiken tarvitseman avun aloittaaksesi verkkosivuston, verkkokaupan, sähköpostijärjestelmän jne.

Verkkosivujen tuottaminen ja hakumoottorioptimointi

Tarvitsetko verkkosivun (kotisivut) tai apua verkkosivun päivityksessä ja ylläpidossa, ota yhteyttä meihin. Meillä on kokemusta useimmista julkaisujärjestelmistä ja hoidamme tätä nykyä monien yritysten verkkosivuja. Teemme myös hakumoottorioptimointia ja verkkosivujen analysointia.

Kameravalvonta

Myymme ja toimitamme laatukameroita ja muita valvontaan liittyviä tuotteita kuten verkkopalvelimia, datavaihteita, langattomia verkkotuotteita ym. Laajan valikoimamme ansiosta voimme räätälöidä valvontaratkaisuja, jotka sopivat useimpiin tilanteisiin. Myymme ja toimitamme myös älykkäitä videovalvontajärjestelmiä, jotka osaavat laskea henkilöitä, autoja, seurata määrättyjä kohteita, jne.