Myymme tietokoneita ja tarvikkeita

/Myymme tietokoneita ja tarvikkeita
Myymme tietokoneita ja tarvikkeita 2014-08-05T14:25:04+03:00

Myymme tietokoneita ja tarvikkeita yksityishenkilöille ja yrityksille. Voimme auttaa sinua seuraavissa asioissa: tietokoneet, oheislaitteet, palomuurit, tietoverkot, palvelimet, Windows, Linux, Antivirusohjelmat, kameravalvontajärjestelmät, ym.

Toimitamme seuraavanmerkkisiä tietokoneita: Acer, HP,  Apple, Samsung, Asus, Compaq ym. Rakennamme myös asiakkaan tarpeiden mukaisia järjestelmiä.

Verkkokaupastamme voit tilata kaikkia edellä mainittuja tuotteita. Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomessa postiennakolla 11,50 €/paketti (maks. 25 kg).

Kysy myös tuotteista, jota et suoraan löydä verkkokaupastamme, koska verkkokaupassa on vain eniten kiertävät tavarat, Valikoimassamme on yli 9000 tuotetta. Ota yhteyttä sähköpostitse shop@webcore.fi tai puh: 06 347 5800.

Ohjelmistotuotteet

Olemme seuraavien ohjelmistotuotteiden jälleenmyyjä:

  • F-secure Anti Virus joka on korvaamaton tuote, joka suojaa tietokoneesi viruksilta ja vakoiluohjelmilta
  • F-secure Internet Security Surffaussuojalla varustettuna, perhepainotteinen Internet-sisältö ja palomuuri kokonaisvaltaista suojausta varten
  • Microsoft Office Home & Student, Home & Business, Proffesional.
  • Adobe Photoshop ym.

Verkkoreitittimet ja kytkimet

Myymme ja asennamme muita IT-tuotteita kuten kovalevyjä varmuuskopiointia varten, verkkotuotteita kuten reitittimiä, kytkimiä, ym.

Verkkotuotteemme ovat ensi kädessä: TP-Link, Linksys ja Zyxel. Kysymys on verkkokorteista, kytkimistä, ADSL-modeemeista, reitittimistä, 3G reitittimistä niin langattomasti toimivat kuin LAN-ratkaisuna.

Kirjoittimet, värikasetit ym.

 

Valvontakameroita ja palveluita

Myymme ja markkinoimme Axis-laatukameroita ja Guardit OnLine -valvontapalveluita. Guardit on AXIS Video Hosting System (AVHS) -järjestelmään pohjautuva, pilvipalveluna toteutettu Internet-pohjainen videovalvontajärjestelmä. Pilvipalvelu tallentaa videoita valvotusta kohteesta.

Toimitamme tarvittaessa tallennuspalvelimia, keskittimiä, langattomia verkkotuotteita, jne. Laajan tuotevalikoimamme avulla voimme räätälöidä useimpiin tarpeisiin sopivia valvontaratkaisuja. Älykkäät videovalvontaratkaisumme osaavat esimerkiksi laskea henkilöitä tai autoja, seurata kohteita jne.