Myymme tietokoneita ja tarvikkeita

/Myymme tietokoneita ja tarvikkeita
Myymme tietokoneita ja tarvikkeita 2019-09-24T13:54:56+03:00

Myymme tietokoneita ja tarvikkeita yksityishenkilöille ja yrityksille. Voimme auttaa sinua seuraavissa asioissa: tietokoneet, oheislaitteet, palomuurit, tietoverkot, palvelimet, Windows, Linux, Antivirusohjelmat, kameravalvontajärjestelmät, ym.

Toimitamme seuraavanmerkkisiä tietokoneita: Lenovo, HP,  Apple, Samsung, Asus ym. Rakennamme myös asiakkaan tarpeiden mukaisia järjestelmiä.

Verkkokaupastamme voit tilata kaikkia edellä mainittuja tuotteita. 

Kysy myös tuotteista, jota et suoraan löydä verkkokaupastamme, koska verkkokaupassa on vain eniten kiertävät tavarat, Valikoimassamme on yli 9000 tuotetta. Ota yhteyttä sähköpostitse shop@webcore.fi tai puh: 06 347 5800.

Kunnostetut ammattitietokoneet 1-3 vuoden takuulla

Webcore on kunnostettujen ammattitietokoneiden jälleenmyyjä korkealaatuisilta ja tunnetuilta valmistajilta. Liikeideamme on toimittaa kunnostetut tuotemerkit nopeasti ja edullisesti yrityksille, kunnille, kouluille ja yksityishenkilöille. Kaikki tietokoneet 1-3 vuoden takuulla.

Järkevämpi, edullisempi ja ympäristöystävällisempi tapa ostaa tietokone

Kunnostettujen tietokoneiden, palvelimien ja näyttöjen ostaminen tai vuokraaminen tuo aina enemmän vastinetta rahalle. Lisäksi olemme tehneet kunnostetun ostamisesta yhtä turvallista kuin uusien ostamisesta samalla suorituskyvyllä, laadulla ja takuulla. Jos tarvitset suuremman määrän saman mallisia tietokoneita samoilla teknisillä ominaisuuksilla tai vain yhden tietokoneen, pyydä meiltä tarjous, se kannattaa!

– Hintamme ovat 50-60 % edullisempia, kun kaupoissa ja joissakin tapauksissa jopa 80 % edullisempi.

Kuinka tämä on mahdollista?

Monet yritykset korvaavat säännöllisesti teknologiapuistonsa, vaikka on ammattitietokoneita, jotka eivät ole kuluneita tai hitaita. Asiakkaalle tämä tarkoittaa, että voit ostaa hiukan paremman tietokoneen, johon sinulla ei ehkä ole varaa uutena.

Turvallinen toimittaja

Olemme Inregon kunnostettujen ammattitietokoneiden jälleenmyyjä. Inrego on Ruotsin suurin kunnostettujen IT-tuotteiden yritys ja heidän volyymi on 30 000 kunnostettua tietokonetta per kuukausi. Jokainen Inregotuote huolletaan, tarkastetaan ja testataan perusteellisesti komponenttitasolla.

Järkevä valinta

IT: n uudelleenkäyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja säästää maailman raaka-aineita. Tietokoneen uudelleenkäyttö säästää hiilidioksidia 109 kiloa.

700 koulua Ruotsissa on jo ymmärtänyt pointin

Nämä koulut ovat pystyneet vähentämään laitteistokustannuksiaan puoleen ja antamaan samalla useammille oppilaille pääsyn nykyaikaisiin tietokoneisiin ja IT-työkaluihin. Tietysti taloudellisilla eduilla on suuri merkitys, mutta myös kestävyysvaikutukset painavat raskaasti. Se että IT: n uudelleenkäyttö toimii ja luo ympäristöhyötyjä on tärkeä signaali sekä opiskelijoille että opettajille.

Mitä kannatta miettiä

Tietokoneita, matkapuhelimia ja muita IT-tuotteita voidaan käyttää uudelleen täsmälleen samalla tavalla kuin autoja. Jokaisessa koneessa, jota käytetään ja hyödynnetään uudelleen, hiilidioksidipäästöt vähenevät, kun taas maan raaka-aineet säästyvät. IT-tuotteiden käyttöiän pidentäminen ei koske vain ympäristöä, vaan myös taloutta, laatua ja turvallisuutta. Kyse on tuotteiden arvon hyödyntämisestä, pitkän aikavälin ajattelusta ja älykkäämpää kuluttamista.

Nopeampi aloitus ”imagen” avulla

Tietokoneemme voidaan lähettää aina mukautetulla ohjelmistolla, ns. ”Image”. Tällä tavalla kaikilla yksiköillä on sama ohjelma ja asetukset toimituksen yhteydessä, mikä nopeuttaa aloittamista. Suuremmissa määrissä tarjoamme testitietokonetta, jonka valmistat halutulla ohjelmistolla, sitten ”kloonaamme” yksikön niin, että koko tilauksesi toimitetaan yhdenmukaisella ohjelmiston kokoonpanolla.

Ohjelmistotuotteet

Olemme seuraavien ohjelmistotuotteiden jälleenmyyjä:

  • F-secure Anti Virus joka on korvaamaton tuote, joka suojaa tietokoneesi viruksilta ja vakoiluohjelmilta
  • F-secure Internet Security Surffaussuojalla varustettuna, perhepainotteinen Internet-sisältö ja palomuuri kokonaisvaltaista suojausta varten
  • Microsoft Office Home & Student, Home & Business, Proffesional.
  • Adobe Photoshop ym.

Verkkoreitittimet ja kytkimet

Myymme ja asennamme muita IT-tuotteita kuten kovalevyjä varmuuskopiointia varten, verkkotuotteita kuten reitittimiä, kytkimiä, ym.

Verkkotuotteemme ovat ensi kädessä: TP-Link, Linksys ja Zyxel. Kysymys on verkkokorteista, kytkimistä, ADSL-modeemeista, reitittimistä, 3G reitittimistä niin langattomasti toimivat kuin LAN-ratkaisuna.

Kirjoittimet, värikasetit ym.

 

Valvontakameroita ja palveluita

Myymme ja markkinoimme Axis-laatukameroita ja Guardit OnLine -valvontapalveluita. Guardit on AXIS Video Hosting System (AVHS) -järjestelmään pohjautuva, pilvipalveluna toteutettu Internet-pohjainen videovalvontajärjestelmä. Pilvipalvelu tallentaa videoita valvotusta kohteesta.

Toimitamme tarvittaessa tallennuspalvelimia, keskittimiä, langattomia verkkotuotteita, jne. Laajan tuotevalikoimamme avulla voimme räätälöidä useimpiin tarpeisiin sopivia valvontaratkaisuja. Älykkäät videovalvontaratkaisumme osaavat esimerkiksi laskea henkilöitä tai autoja, seurata kohteita jne.