Verkkotunnuksen rekisteröinti

/Verkkotunnuksen rekisteröinti
Verkkotunnuksen rekisteröinti 2014-08-11T09:09:55+03:00

Teemme läsnäolosi Internetissä mahdolliseksi. Rekisteröimme verkkotunnuksia (domain nimiä), tarjoamme käyttöösi verkkohotellipalvelut (hosting) ja virussuojatun sähköpostipalvelun. Kaikki edulliseen hintaan.

Verkkotunnukset (domain-nimet)

Ensimmäinen askel toimivaan Internet läsnäoloon on selkeä ja johdonmukainen verkko-osoite, jotta ne, jotka etsivät sinua ja sitä, mitä sinulla on tarjottavana, löytäisivät sinut helposti. Jotta nykyiset ja tulevat asiakkaasi, jälleenmyyjäsi ja tavarantoimittajasi löytäisivät sinut ja yrityksesi tai organisaatiosi, tulee verkkotunnuksen olla helppo muistaa.

Oman verkkotunnuksen kautta saat oman paikan Internetissä, joka on yhdenmukainen yrityksesi tai organisaatiosi nimen kanssa ja on siksi helpompi löytää ja lisää niin ollen mahdollisuuksiasi näkyä verkossa. Eräs etu omasta verkkotunnuksesta on oman sähköposti osoitteen saaminen jossa on sinun yrityksesi verkkotunnus eikä Internet-palvelun tarjoajan verkkotunnusta. Sen lisäksi, että sähköpostiosoitteestasi tulee henkilökohtainen, näyttää siltä, että sinulla on oma Internet-palvelin vaikka kotisivusi ovat meidän hosting-palvelussamme.

Fi-verkkotunnusten rekisteröinti

Suomalaiset yritykset, muut organisaatiot, yhdistykset jne, jotka ovat Patentti- ja Rekisterihallituksen rekisteröimiä voivat rekisteröidä fi-päätteisen verkkotunnuksen (esim. http://www.firma.fi) Rekisteröitävien verkkotunnusten pitää liittyä läheisesti yrityksen tai organisaation nimeen. Verkkotunnus voi nykyään myös sisältää ääkkösiä (ä, ö ja å).

Com-, org- tai net- verkkotunnusten rekisteröinti

Voit myös rekisteröidä tavaramerkkisi tai yritysnimesi com, net tai org-päätteisenä osoitteena. Osoitteesi Internetissä on silloin mutoa: http://www.firma.com tai http://www.tavaramerkki.net. Huomaa, että ääkkösiä ei tässä tapauksessa voi käyttää verkkotunnuksessa.

Me rekisteröimme verkkotunnuksia oikein alhaisin hinnoin! Kaikkia .fi, .com, .nu ja .eu-verkkotunnuksia voit rekisteröidä meillä.