Office 365 pilvipalvelu

//Office 365 pilvipalvelu
Office 365 pilvipalvelu 2014-08-08T11:01:24+03:00

start-office365Office 365 on ihanteellinen yrityksille, jotka haluavat päästä käsiksi sähköpostiin kaikkialla, jakaa kalentereita ja tiedostoja, ja olla yhteistyössä toisiin, tietokoneiden ääressä oleviin ihmisiin verkon yli älypuhelimia käyttäen.

Office 365 sisältää joukon työkaluja ja palveluita, joiden avulla voit nostaa tuottavuutta merkittävästi. Esim. Exchange, Microsoft Office, Lync ja SharePoint Online. Office 365 on Microsoftin tarjoama pilvipalvelu. Pilvipalvelun ansoista saat hyvin kustannustehokkaan vaihtoehdon käyttöösi eikä sinun tarvitse itse hankkia ja ylläpitää palvelimia, osaamista ja tehdä ylläpitoa omalle järjestelmällesi. Kokonaishyöty riippuu siitä kuinka monta käyttäjää sinulla on käyttämässä näitä palveluita.

Käytä tietokonetta, verkkoa ja puhelinta noutaaksesi ne dokumentit, sähköpostit ja kalenteritiedot, joita tarvitset. Office 365 toimii Outlookin ja muiden Office-työkalujen kanssa, joiden käyttöön olet jo ennestään tottunut. Luo, tallenna ja editoi Word-, OneNote-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja turvallisesti tavallista verkkoselainta käyttäen. Voit työskennellä Online tai Offline.

Webcore auttaa sinut käyntiin

  • Office 365 perustaminen
  • SharePoint toiminnon perustaminen
  • Siirtyminen tiedostopalvelimista tai muista pilvipalveluista käyttämään SharePoint Online:ia
  • Siirtyminen oman sähköpostipalvelimen käyttämisestä tai Google mail palvelusta
  • Koulutus ja avustaminen uuden järjestelmän käyttöönotossa

Voit myös tilata meiltä Office 365:n ja voit ilmaiseksi kokeilla palvelua 31 päivän ajan ennen ostopäätöksen tekoa

Ota meihin yhteyttä niin voimme yhdessä kartoittaa yrityksesi tarpeet.