Magento

/Magento
Magento 2014-08-05T14:24:13+03:00

Magento on maailman nopeiten kasvava sähköisen kaupankäynnin alusta. On useita syitä siihen, että WebCore on ottanut sen käyttöön. Tässä muutamia poimintoja, mutta lue mielellään lisää Magenton omilta sivuilta.

Magento on laaja käyttäjäkunta
Magento on laajimmin levinnyt sähköisten kauppapaikkojen alusta ja samalla se on nopeiten kasvava. Se on toteutettu avoimen lähdekoodin periaatteella, joka tarkoittaa, että monet kehittäjät osallistuvat maailmanlaajuisesti sen kehittämiseen ja varmistavat, että alusta jatkuvasti kehittyy ja sitä parannetaan.

Kustannustehokkuus
Sähköisen kauppapaikan luominen alusta saakka on kallis ja resursseja vaativa hanke. Magentolla saat hyvän ja valmiin kokonaisuuden, jossa on kaikki mitä mahdollisesti tarvitset eikä sinun tarvitse maksaa kehittämistyötä, päivityksiä tai testauksia lainkaan.

Joustavuus
Magentossa on jo valmiina valtavasti toimintoja, joidan avulla sinun on helppoa sovittaa kauppapaikkasi kokonaan omien tarpeittesi mukaan. Magnetossa on paljon näppäriä toimintoja, joita voit vähitellen ottaa käyttöön ja laajentaa kauppapaikkasi toimintoja sitä mukaan kun tarpeesi lisääntyvät ja muuttuvat. Magneto tarjoa siksi hyvän ja tukevan pohjan kauppapaikallesi ja sen laajentamiselle tulevaisuudessa.

Skaalautuvuus
Magento pursuaa alusta saakka toimintoja ja ominaisuuksia. Samassa tahdissa kun verkkokauppasi kasvaa, voit ottaa Magenton olemassa olevia ominaisuuksia käyttöön tarpeesi mukaan. Aloita pienestä ”kulmakaupasta” ja laajenna vaikka monikielisyyteen ja tuhansiin tuotteisiin ja moniin valuuttoihin. Kaikki on jo valmiina kun tarvitset sitä.

Vakaa ja turvallinen
Magento lepää turvallisesti maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön käsissä takaa hyvän luotettavuuden ja turvallisuuden. Turvallisuusaukot löytyvät nopeammin ja alustaa korjataan jatkuvasti koska koko yhteisön tavoitteena on mahdollisimman vakaan ja käyttövarman palvelun luominen. Seurauksena Magneton ydin on jatkuvan kehityksen alla ja monet kehittäjät osallistuvat sen kehittämiseen.

Hakumoottorioptimoitu
Yhtä tärkeä kuin hyvin suunnitellun ja toimivan nettikaupan omistaminen, on asiakkaiden löytäminen sinne. Magento on nykyaikainen nettikauppa, joka on rakennettu viimeisimpien periaatteiden mukaisesti ja se ottaa siksi huomioon suosituimmat hakumoottorit. Se tuottaa hakukoneystävällistä metadataa ja indeksointia, joka johtaa siihen, että se näkyy hyvin hakumoottoreissa.

Magento on pakattu toiminnallisuuksilla alusta pitäen
Suositut toiminnot kutein varastokirjanpito, tuoteominaisuudet (esim. Väri, materiaali, valmistaja), suodatusmahdollinen haku ja tuoteryhmittely on valmiita ominaisuuksia alusta pitäen.